All Inspect

Vrijgave na asbestsanering


Kort maar krachtig 

Aan het einde van een asbestsanering moet er gecontroleerd worden of deze zorgvuldig is uitgevoerd en of de ruimte weer veilig en zonder beschermingsmiddelen te betreden is. Daar komt All Inspect in beeld. Wij komen onderzoek doen of de sanering volgens de normen is uitgevoerd.


Allinspect accreditation after asbestos removal, voor inspectie na asbestsaneringAll Inspect werkt met vakkundige inspecteurs om nauwkeurig en snel de onderzoeken en eindcontroles te kunnen afhandelen. We houden ons aan de wettelijke normen en passen deze in het werk toe. Als het werk vrijgegeven is maken wij voor u een overzichtelijk rapport met bevindingen zodat u een goed beeld krijgt van de onderzoeken en het eindresultaat.  Heldere communicatie

Wij van All Inspect houden van heldere communicatie. Duidelijke taal en duidelijke afspraken. Op deze website in het blauwe vlak vind u ook de bestanden "Verklaring van onafhankelijkheid en vertrouwelijkheid"  en "Algemene voorwaarden", als u daarover vragen heeft, dan leggen wij u dat graag 'helder' uit.  Ook voor andere informatie staan wij u graag te woord of maken we afspraak voor een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op via de mail post@allinspect.nl, wij horen graag van u.


Adresgegevens All Inspect

All Inspect B.V. 
Industrieweg 94
7202 CB Zutphen
Nederland

Allinspect accreditation after asbestos removal, voor inspectie na asbestsanering


Deze website en alle teksten en foto's op deze website zijn eigendom van All Inspect B.V. Wilt u hieruit iets overnemen of kopiëren, neem dan contact op voor toestemming met post@allinspect.nl.

All inspect voor inspectie na sanering